01 PALVELUT

Web-sovelluskehitys

Vuodesta 1999 alkaen olemme toteuttaneet asiakkaillemme skaalautuvia ja korkean saatavuuden monikerroksisia verkkopalvelujärjestelmiä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisun  tietojärjestelmähankkeisiin sisältäen järjestelmätoimitukset, sovellustuotannon, ylläpidon ja sovellusvuokrauksen.

Teknologiaosaamisessa olemme keskittyneet IBM WebSphere sovellusarkkitehtuuriin pitäen sisällään IBM WebSphere Application Serverin ja WebSphere Portal Serverin eri laite- ja ohjelmistoalustoille (Linux ja i5/OS). Lisäksi olemme voimakkaasti panostaneet johtaviin avoimen lähdekoodin tuotteisiin, kuten Liferay -portaaliin.

Sovellustuotantomme perustuu J2EE standardin mukaisiin ratkaisuihin yhdessä uusimpien IBM:n sovelluskehitysvälineiden kanssa.

SaaS-palvelut

SaaS-palvelu tarkoittaa sovellus- ja/tai laitteistoresurssien vuokraamista asiakkaille. Me vastaamme laitteistoista, ohjelmistoista, ylläpidosta ja tietoturvasta. Asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ilman merkittäviä panostuksia tietotekniseen osaamiseensa.

Tarjoamme:

  • J2EE sovelluspalvelut (IBM WebSphere Application Server) IBM System i -alustalla
  • RPG sovelluspalvelut
  • IBM System i hosting -palvelut
  • Suojatut ja salatut yhteydet (vpn, ssl)

Web-portaalit

Web portaali koostaa yrityksen tietojärjestelmät kokonaisuudeksi, jossa palvelut ja tiedot ovat saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Portaali tarjoaa yhtenäisen toimintaympäristön yrityksen eri tietojärjestelmäpalveluiden ja sidosryhmien välille. Portaalilla voidaan toteuttaa laajoja palvelukokonaisuuksia, joiden käyttö on nopeaa ja tehokasta.

Ratkaisumme perustuvat johtaviin avoimen lähdekoodin tuotteisiin, kuten Liferay -portaaliin. Liferay sisältää lukuisia valmiskomponetteja ja se soveltuu erinomaisesti yrityksen sisäisiin tai ulkoisiin tietojärjestelmäratkaisuihin.